CHARgen is bugging

Where you voice Bug reports, feature requests and all manner of CHARGen Character Generator talk.
Regulon
Posts: 149
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:51 pm
Location: CINCINNATI, OHIO
Contact:

Postby Regulon » Sun Mar 25, 2007 7:14 am

I am running my last attempts at characters from Internet Explorer 7

Gives me a one time shot thru character generation...I cannot edit anything without the Javascript errors...

I have characters in there now, just cannot correct them.
I have had to delete and start over...

It is just my old computer I assume...reboots every 10 mins or so, there isz a laundry list of things my friends say is wrong with it...From memory sticks that are fried to running programs never intended for this kind of capacity, like Heromachine drawing program...Let's me draw NPC's for D&D...

ANyhow...I will just mutter along until Heck freezes over nad I can afford to buy a new computer...Thanks Regulon

Regulon
Posts: 149
Joined: Thu Feb 08, 2007 8:51 pm
Location: CINCINNATI, OHIO
Contact:

Postby Regulon » Sun Mar 25, 2007 7:15 am

How come you cannot generate AI in CHARgen?

User avatar
HinterWelt
Posts: 844
Joined: Wed Nov 29, 2006 11:29 pm
Location: Downers Grove, IL
Contact:

Postby HinterWelt » Sun Mar 25, 2007 8:34 am

Regulon wrote:How come you cannot generate AI in CHARgen?


Because it is a lot of work and I need to code that yet. ;)

Bill
HinterWelt Enterprises
Bill Corrie


Return to “CHARGen Talk”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests